Activiteitenplanning 2023-2024 beschikbaar

Gepubliceerd op

Vandaag is de activiteitenplanning centrale examens mbo voor het studiejaar 2023-2024 gepubliceerd. Hieronder volgt een toelichting op de belangrijkste wijzigingen en aandachtspunten uit de activiteitenplanning.

Periode plannen examens B2 en kleine rekenvakken opgerekt

De periode om examens Engels B2 (inclusief DOS) en de kleine rekenvakken (2A, 2AER, 2ER en 3ER) in te plannen is opgerekt voor P2, P3 en P5. Alleen in P3 geldt dit niet voor de Engels B2 DOS-variant. Het DOS examen kan één week later ingepland worden. De exacte data zijn terug te vinden in de activiteitenplanning.

Releases Facet 12.0

Op vier momenten in het komend studiejaar vinden er belangrijke releases van Facet plaats. Tijdens die releases is Facet niet beschikbaar. De eerste releases vinden plaats in juli en augustus 2023. Hierna kan de systeemcheck ter voorbereiding voor de afnames in periode 1 plaatsvinden. Vanaf 30 augustus kunnen de afnames voor periode 1 ingepland worden. Een overzicht van alle releasedata is terug te vinden in de activiteitenplanning.