Meedenken over passend examineren

Gepubliceerd op

Het College voor Toetsen en Examens (CvTE) stelt een klankbordgroep samen voor passend examineren in het mbo. We willen de informatie over passend examineren bij de centrale examens beter laten aansluiten op de praktijk. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Dit is jouw kans om direct mee te helpen aan het verbeteren van de informatie over passend examineren.

Waarom meedoen?

Jouw ervaring en expertise zijn heel waardevol voor ons. Door deel te nemen aan deze klankbordgroep, help je passend examineren bij de centrale examens te verbeteren.

Voor wie?

We zijn op zoek naar een mix van leden van de examencommissie, leden van het ondersteuningsteam en docenten. Deze groep is het liefst zo divers mogelijk, met leden van verschillende instellingen. Onze klankbordgroep zal bestaan uit tien leden. Als er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plekken, laten we dit zo snel mogelijk weten.

Wat gaan we doen?

Samen gaan we werken aan het verbeteren van de brochure "Special Needs Special". Daarnaast geven jullie input om de informatie op examenbladmbo.nl beter te laten aansluiten op jullie informatiebehoefte. Andere onderwerpen kunnen worden toegevoegd in onderling overleg.

Waar en wanneer?

De klankbordgroep komt vier keer per jaar bijeen in Utrecht om idee├źn uit te wisselen en aanpassingen te bespreken. We plannen de exacte data samen. Je ontvangt een vacatie- en reiskostenvergoeding voor je deelname aan de klankbordgroep.

Aanmelden

De inschrijving voor deze klankbordgroep is gesloten. Eind november laten we degenen die zich aangemeld hebben, weten wie geselecteerd is voor de klankbordgroep.