Vooraankondiging: livegang nieuw Examenbladmbo en Mijn Examenbladmbo

Gepubliceerd op

Het is bijna zover!

Op 1 november 2023 lanceren we het vernieuwde Examenbladmbo.nl en MijnExamenbladmbo.nl (de persoonlijke pagina) inclusief het mailingsysteem!

Examenbladmbo.nl

Dezelfde site met alle informatie die je gewend bent, maar met een nieuw uiterlijk en verbeterde functionaliteiten. Zo is o.a. informatie beter vindbaar via het zoekveld en wordt de afnameplanning overzichtelijker weergegeven.

MijnExamenbladmbo.nl (nieuwe persoonlijke pagina)

Ook de persoonlijke pagina krijgt een update en heet vanaf livegang Mijn Examenbladmbo. Dit betekent dat iedereen met een account bij Examenbladmbo vanaf 1 november het wachtwoord even opnieuw in moet stellen. Verder gaan een aantal procedures tijdelijk iets anders dan je gewend was. Alle benodigde functies blijven beschikbaar en worden overzichtelijker weergegeven.

Persoonlijke pagina tijdelijk niet bereikbaar

In verband met de livegang is de persoonlijke pagina van Examenbladmbo vanaf 31 oktober 08:00 uur niet bereikbaar. Op 1 november ontvangen geregistreerde functionarissen een mailing over de livegang van de nieuwe site. Vanaf dat moment is het nieuwe Mijn Examenbladmbo beschikbaar.

Nieuw afzenderadres mailings

Ook het mailsysteem dat gekoppeld is aan Examenbladmbo.nl wordt vernieuwd. Het nieuwe afzenderadres wordt noreply@examenbladmbo.nl . Ontvang je mailings van Examenbladmbo? Zorg ervoor dat je van dit adres e-mails kunt ontvangen (of vraag aan de systeembeheerder dit in te regelen).

Uiteraard houden we je op de hoogte en lees je op 1 november uitgebreidere informatie over wijzigingen, het instellen van een nieuw wachtwoord en de verbeteringen op de nieuwe site.