Eerste gezamenlijke examenverslag mbo staat online!

Gepubliceerd op

Vandaag is het eerste gezamenlijke examenverslag middelbaar beroepsonderwijs (mbo) van het CvTE en Stichting Cito gepubliceerd. Hierin blikken we terug op het examenjaar 2022-2023. Ook delen we informatie over het examenproces voor het mbo. 

Uit welke stappen bestaat de examencyclus? Hoeveel docenten zijn bij de constructie en de vaststelling betrokken? Hoeveel opgaven werden er afgelopen jaar vastgesteld? En wat waren de landelijk gemiddelde resultaten op de verschillende examens? Dit en meer lees je in het examenverslag mbo 2022-2023. 

Lees het verslag hier: Examenverslag mbo 2022-2023. Dit verslag is tot stand gekomen met medewerking van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).