Raadpleging conceptsyllabus Nederlands 3F

23 maart 2017


Het CvTE raadpleegt het veld over de conceptsyllabus Nederlands 3F.


Een nieuwe syllabus

Het CvTE heeft een syllabuscommissie Nederlandse taal 3F samengesteld. Deze commissie is gevraagd om op basis van de huidige syllabus te kijken of het mogelijk is een syllabus te maken die meer verheldering geeft. Het doel is dus om de syllabus te actualiseren, er is geen sprake van een inhoudelijke koerswijziging in hetgeen geëxamineerd zal worden.


Het CvTE legt de conceptversie van deze syllabus graag voor aan de betrokkenen in het veld (docenten Nederlands in het mbo en andere betrokkenen) om hun mening te vragen over dit tussenproduct. U kunt uw mening geven over deze conceptsyllabus via een digitale enquête.


Hoe werkt het?

Als u zich aanmeldt voor deze raadpleging, kunt u de conceptsyllabus downloaden en bestuderen. Vervolgens kunt u tot en met 12 april 2017 uw mening geven over deze conceptsyllabus.


Deelname aan deze raadpleging gaat op de volgende wijze:

  • Stap 1: u meldt zich aan voor deze enquête via het aanmeldformulier;
  • Stap 2: u vult uw persoonsgegevens in;
  • Stap 3: u ontvangt (via e-mail) een persoonlijke link waarin de enquête voor u klaar staat. U heeft de tijd om de vragen te beantwoorden tot en met 12 april 2017. Daarna is de enquête gesloten.


De resultaten van deze enquête worden in mei verwerkt. De nieuwe syllabus zal naar verwachting in september 2017 gepubliceerd worden op Examenbladmbo.nl, met als ingangsdatum 1 augustus 2018.Deel deze pagina