Help

Op deze pagina vindt u uitleg over de werking deze website.

Jaarfilter

De informatie op Examenbladmbo.nl is gefilterd op studiejaar. Dit betekent dat u alleen informatie ziet die betrekking heeft op de centrale examens in het mbo in het studiejaar dat u geselecteerd heeft. Met behulp van het 'jaarfilter' bovenaan de pagina's kunt u zien op welk studiejaar de informatie gefilterd is, en kunt u het studiejaar kiezen dat voor uw informatiebehoefte relevant is.

Het jaarfilter werkt op alle niveaus binnen Examenbladmbo.nl. Uitzondering is het blok met nieuwsberichten op de homepage. Bij deze informatie is aangegeven op welk studiejaar een nieuwsbericht betrekking heeft.

Als u Examenbladmbo.nl via de homepage binnenkomt zal het huidige studiejaar getoond worden.

Menubalk

De menubalk staat centraal in de gehele site en is daarom op iedere pagina te vinden.

Homepage

Op de homepage brengt de redactie van Examenbladmbo.nl bepaalde actuele onderwerpen extra onder de aandacht.

Zoeken op de site

Via het zoekveld kunt u met behulp van trefwoorden (het intikken van enkele letters is voldoende) zoeken. Het resultaat is een lijst met items die voldoen aan uw zoekopdracht. De trefwoorden zijn door de redactie toegekend.

Gebruik op mobiele apparaten

Examenbladmbo.nl is gebouwd volgens de principe van responsive webdesign en past zich aan aan het door u gebruikte formaat beeldscherm. De site is daardoor optimaal te gebruiken op een desktopcomputer, tablet en smartphone.

Contact opnemen

Met vragen en/of aanbevelingen kunt u contact opnemen via de contactpagina .


De informatie op deze pagina is van toepassing op het studiejaar 2014-2015. Wijzig eventueel uw jaarfilter.

Deel deze pagina